follower

Tuesday, December 24

My Love

Assalammualaikum,

Seperti yang dijanji kan,Azra nak cerita sikit pasal mama azra..
nape ni nak cerita pasal mama sendiri..saje nk share, sbb mama adalah sebahagian dari hidup azra..

Ok cerita bermula 
Mama azra seorang yang sangat positif. Very good decision maker. dats y anything azra akan refer mama bila buat decision. sbb mama sgt membantu. tpi org ckp x semua kite kena bergantung dekat org kan..sampai bila..tpi azra try untuk berdikari..tpi its good for us if kte jadikan mama kite  sendiri as reference coz sure mama kite adalah org yg sgt telus dan akan beri yang terbaik untuk kite..btol x?

Memandangkan azra anak pertama dlm keluarga,anak perempuan sorang dlm keluarga..so mama and azra sgt rapat. makeup, tudung, dan dll kami akan kongsi sama.memandang kan mama x suka sgt beli pakain,tudung sbb mama sgt simple org nyer..so azra lah yang akan beli then bg mama pakai..yg pelik nyer ape mama pakai semua cntik kat dia.penah one day azra terbeli gincu merah pekat,ingat nk try lah kan,bila balik rumah sgt lah x sesuai, then bg lah kat mama..bila mama pakai sgt lah cntik..im so jelous..



comel kan mama buat muka..duck face ..azra yang ajar ni..hehe..by da way mama sgt cool,yang paling dia pantang jangan tipu dia..tu paling dia x suka..
  • P/S: mama akak doakan mama dpt kesihatan yang baik..walaupun kita jauh akak tetap rindu kan mama..coz u are my everything..doakan akak dpt jodoh yang baik..yang dpt jaga akak macam mana mama and papa jaga akak yer..
XOXO
 Azra Lamees

Monday, December 23

Selfie

Assalammualaikum

Rindu sangat2 nak menaip dekat sini. dulu active juga berblog2  ni now dah x sangat..
But after dis pasti akan rajin update blog..


nak tau x kenapa azra tiba2 nak berblog balik,hal ini kerana azra dah tengok One of movie ni.Iaitu Istanbul Aku Datang.

Cerita tu memberi inspirasi untuk azra active berblog..Lisa sangat comel dalam cerita tu..Oh my god, oh my god ;)

 So untuk 1st post azra ni..post pertama setelah berbulan2 x update azra nk bg tau pasal diri azra..
If korang nak tau azra suka sgt org yang selfie.If korang suka berselfie..kita geng lar..
banyak jugak pic azra yang selfie. nak bagi korang tengok jp.






so dah bnyk gak berselfie ni..posing sana sini..penat..
Antara sebab berselfie, sbb atas dasar suka2, create confident to me..if sometimes rasa maybe org akan ckp annoyed kan..tpi x kisah lar, for me tu semua x penting..janji ape yang kite buat tu x melampaui batas kan..
ok smpai disini dulu..next post kite cte pasal mama azra lak yer.

XoXo
Azra Lamees