follower

Monday, December 23

Selfie

Assalammualaikum

Rindu sangat2 nak menaip dekat sini. dulu active juga berblog2  ni now dah x sangat..
But after dis pasti akan rajin update blog..


nak tau x kenapa azra tiba2 nak berblog balik,hal ini kerana azra dah tengok One of movie ni.Iaitu Istanbul Aku Datang.

Cerita tu memberi inspirasi untuk azra active berblog..Lisa sangat comel dalam cerita tu..Oh my god, oh my god ;)

 So untuk 1st post azra ni..post pertama setelah berbulan2 x update azra nk bg tau pasal diri azra..
If korang nak tau azra suka sgt org yang selfie.If korang suka berselfie..kita geng lar..
banyak jugak pic azra yang selfie. nak bagi korang tengok jp.






so dah bnyk gak berselfie ni..posing sana sini..penat..
Antara sebab berselfie, sbb atas dasar suka2, create confident to me..if sometimes rasa maybe org akan ckp annoyed kan..tpi x kisah lar, for me tu semua x penting..janji ape yang kite buat tu x melampaui batas kan..
ok smpai disini dulu..next post kite cte pasal mama azra lak yer.

XoXo
Azra Lamees





No comments:

Post a Comment